3DXChat – avatar handleiding

Leer hoe je jouw perfecte avatar kunt creëren

Mijn mening? Een van de leukste fases in elk spel is het kunnen creëren van je eigen avatar. Dit geldt vooral wanneer je een spel voor volwassenen speelt. Je avatar in 3DXChat dient immers om te verleiden en connectie te maken met andere spelers in het spel.

Als je met je avatar wilt experimenteren, of als je meteen niet weet welke stijl je wilt, geen probleem! Je kunt meerdere avatars creëren – hou er wel rekening mee dat elke avatar na de eerste 10.000 XGold kost, de munteenheid van het spel. Deze avatars hoeven niet noodzakelijk van hetzelfde geslacht te zijn. Voel je vrij om bijvoorbeeld een vrouwelijke, een mannelijke en een transgender avatar te kiezen. De keuze is aan jou!

Avatar opties in 3DXChat

  • Geslacht en naam: Zodra je het geslacht van je avatar hebt gekozen, is het tijd om een naam te kiezen. De naam moet minimaal vier tekens hebben. Spaties of nummers zijn niet toegestaan.
  • Leeftijd: Je kunt ook de leeftijd van je avatar kiezen, het kan je echte leeftijd zijn, maar elke leeftijd tussen 18 en 99 is prima.
  • Seksuele voorkeur: Zorg ervoor dat je jouw seksuele voorkeuren aangeeft. Misschien ben je voornamelijk geïnteresseerd in mannen, vrouwen of alles daartussenin.
  • Woonplaats: Je kunt een woonplaats kiezen, het kan je huidige geboorteplaats zijn of misschien woont je avatar in Honolulu of zo?
  • Over jou: In het “over mij” gedeelte kun je informatie over jezelf delen, je interesses of die van je avatar. Je kunt gedetailleerd zijn of er net voor kiezen om mysterieus te blijven. Je kunt ook de huwelijksmogelijkheid aanvinken, dus het is zeker leuk om dit met je partner te proberen voor wat extra spanning!

Personaliseer je 3DXChat avatar

Wanneer je al je keuzes hebt gemaakt, klik dan op ‘opslaan’. Maak je geen zorgen, je kunt alle informatie later aanpassen indien nodig. Zodra je alles hebt opgeslagen, ga je naar de “Personagekeuzescherm” pagina om de avatar te kiezen waarmee je wilt spelen.
Het is belangrijk om te onthouden dat je op elk moment een avatar kunt bewerken door op “bewerken” te klikken.

De personalisatie-opties voor de avatar zijn bijna eindeloos. Je kunt veel details aanpassen, zoals de vorm van het gezicht, het kapsel en haarkleur, of je een bril of hoed draagt, enz. Je kunt ook je kleding selecteren en zelfs je juwelen, accessoires en tatoeages aanpassen.

avatar creatie3dxchat avatar creatie

Het is ook mogelijk om een avatar volledig te verwijderen. We raden aan om voorzichtig te zijn, want door op “verwijderen” te klikken, wordt alles dat verband houdt met deze avatar (huizen, cadeaus, vrienden, kleding, …) verwijderd.

Nu je jouw avatar hebt gepersonaliseerd, is het misschien tijd om je huis te gaan personaliseren? Lees er alles over op onze 3DXChat world editor pagina.

Klaar om het spel te spelen? Klik op Spelen en geniet ervan!

3dxchat banner

Wil je nog meer weten over het maken van avatars? Bekijk onze YouTube-video: