FAQ

Alle antwoorden in onze 3DXChat FAQ:

Hoe download en installeer ik 3DXChat?

We hebben een gids gemaakt die alle stappen om 3DXChat te downloaden en installeren detailleert. De gids dekt elk stap van het proces, van abonnement → download → installatie → inloggen. Je kunt de complete gids hier vinden op onze 3DXChat download pagina.


Hoe maak ik mijn avatar aan?

Leer hoe je de perfecte ‘jij’ maakt met onze avatar creatie gids. Het dekt het hele proces van het maken of bewerken van een bestaande avatar. Meer informatie op onze 3DXChat avatar pagina.


Kun je me helpen met de controls in het 3DXChat spel?

Je kunt informatie vinden over avatarbesturing, camerabesturing en de gebruikersinterface op onze 3DXChat controls pagina.


Is 3DXChat compatibel met VR?

De Oculus virtual reality headset is volledig compatibel met het spel. Meer informatie op onze 3DXChat VR pagina.


Is 3DXChat compatibel met seksspeeltjes?

Alle Lovense speeltjes zijn volledig compatibel met het spel. Meer informatie op onze VR en seksspeeltjes integratie pagina.


Hoeveel kost het om het spel te spelen?

Alle prijzen staan ​​vermeld in de sectie ‘hoeveel kost het om te spelen’ op onze hoofdpagina. Klik hier om direct naar de prijzen te gaan: Hoeveel kost het om te spelen? Wil je meer info? Bezoek dan onzee 3DXChat prijs en XGold pagina voor alle informatie over de prijs van 3DXChat en de spelvaluta, XGold.


Zal het spel werken op mijn pc?

Wel, dat hangt af van je pc. Maar serieus, je kunt alle technische specificaties vinden op onze hoofdpagina. Spring direct naar de technische specificaties sectie.


Zal het spel werken op MAC?

Het spel is niet ontworpen om native op MAC te werken. Veel gebruikers spelen echter op MACs waarop Windows 10 is geïnstalleerd via Bootcamp. Lees hier meer over.


Hoe kan ik de naam of geslacht van mijn avatar wijzigen?

1) Klik in het spel op de ’tandwiel’ knop onder je avatar

2)Klik op de ‘Naam en geslacht wijzigen’ knop
3)Het maken van deze wijzigingen is niet gratis: 20.000 xgold wordt van je saldo afgetrokken.
4)Let op, je kunt geslacht en naam tegelijkertijd wijzigen. Op deze manier kost beide wijzigingen samen je slechts 20.000 xgold


Hoe werkt de world editor van 3DXChat?

Als je wilt leren hoe je met de wereldeditor kunt werken, bezoek dan onze 3DXChat world editor pagina, die bevat een link naar een complete handleiding.


Ik vind het antwoord op mijn vraag niet hier, hoe neem ik contact op met support?

Raadpleeg a.u.b. de officiële 3DXChat support pagina hier: https://3dxchat.com/support/. Als je het antwoord daar niet vindt, biedt die pagina je ook een manier om contact op te nemen met 3DXChat via Discord of het contactformulier.


We updaten de 3DXChat FAQ zo vaak als we kunnen, dus kom zeker terug voor toekomstige updates!

3dxchat banner