3DXChat reviews

Wil je meer weten over 3DXChat? Op deze pagina verzamelen we indrukken van reviewers én spelers.

Klik op het onderwerp dat je het meest interesseert:

3DXChat – onze recensie

Officiële Trailer

Getuigenissen van spelers

Beoordelingen van critici

3DXChat – onze review

3DXChat is ongetwijfeld de meest indrukwekkende adult multiplayer ervaring ter wereld. Nergens anders vind je een open world 3D ervaring met zo’n indrukwekkende grafische kwaliteit en zo’n actieve user base.
Wil je meer weten? Ontdek onze volledige beschrijving van het 3DXChat spel!

Officiële Trailer

De beste manier om een spel te leren kennen: bekijk de officiële trailer van 3DXChat met in-game footage!

Getuigenissen van 3DXChat spelers

We vroegen we echte gamers naar hun ervaring met 3DXChat. Als je het spel hebt gespeeld en er dol op bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met jouw mening over 3DXChat!

Latinamama (Pornhub model)
“Ik vind het geweldig om contact te maken met mijn fans op 3DXChat. Het is echt de beste adult game die ik ooit heb gespeeld.”

Misssixty (adult model)
“Het connecten met allerlei verschillende mensen van over de hele wereld en geweldige interacties hebben, is wat ik leuk vind aan 3DXChat, ik hou ervan!”

Magnar66 (personal trainer)
“Mijn werkuren zijn zo crazy dat ik geen tijd vind om naar bars en clubs te gaan als ze open zijn… 3DXChat is altijd open voor business. Ik ontmoet geweldige meisjes en kan echt ontspannen na een lange dag/nacht”

DonnyFrisco (DJ)
“Ik hou van dit spel, als DJ reis ik veel en wat ik het leukste vind aan 3DXChat is om te zien wat mensen leuk vinden als ze uitgaan. Het spel is niet alleen super leuk en ontspannend, maar voor mij is het ook een soort research tool.”

D&D (bedrijfseigenaren)
“David en ik zijn al meer dan 7 jaar samen, we hebben altijd een geweldig seksleven gehad, maar we zaten de laatste tijd in een sleur. Een vriend van mij raadde 3DXChat aan, om dingen wat op te spicen. Eerst was ik een beetje terughoudend, maar wow, onze sleur veranderde in een hoogtepunt!”

Leslielow (schrijfster)
“Ik vind het moeilijk om in de echte wereld mijn plek en mijn seksuele identiteit te vinden. Dankzij 3DXChat kan ik experimenteren en ontdekken waar ik me het prettigst voel, ik hou ervan!”

Lulu (huisvrouw en interieurontwerpster)
“Ik hou van interieurontwerp en met 3DXChat kan ik urenlang restaurants en resorts ontwerpen. Om eerlijk te zijn is het seksuele aspect ervan niet echt mijn ding, maar nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde interesses als ik is heel tof. Ik upload zelfs mijn ontwerpen naar de 3DXChat store en verdien zo wat extra centjes.”

resenas de 3dxchat

Externe reviews van 3DXChat

3DXChat is gereviewed in vele externe publicaties. Bekijk enkele van de reviews hier!

Future of Sex (www.futureofsex.net)
“Een 3D seksspel multiplayer met geweldige graphics! 3DXChat is een virtuele wereld voor volwassenen waar je je geheime seksuele verlangens kunt verkennen; waar je jezelf kunt zijn en bijna alles kunt doen wat je wilt.”

Hookupguru (www.hookupguru.com)
“3DXChat is een van de beste downloadbare spellen op de markt. Het is perfect voor volwassenen die hun wildste dromen willen realiseren. Het is een ongelooflijk interactieve game met virtuele seks van de beste kwaliteit”

Games4Guys (www.games4guys.net)
“Sinds zijn spectaculaire lancering, is 3DXChat een van de populairste seksspellen geworden onder miljoenen online spelers over de hele wereld. Ik wachtte al lang op iets zoals 3DXChat en was erg blij om een van de eerste gebruikers van dit spectaculaire spel te zijn. Door 3DXChat te spelen, kan ik zien hoe het spel groeit in grootte en populariteit. Ik denk dat we de komende jaren niets vergelijkbaars op het net zullen zien.”

The Virtual Sex Review (www.thevirtualsexreview.com)
“3DXChat is een prachtige MMO voor volwassenen met alle kwaliteiten die je maar wilt. Het virtuele seksspel krijgt de hoogste score voor zijn prachtige graphics, geluid en animatie.”

AdultGamesNews (www.adultgamesnews.com)
“3DXChat is meer dan een spel voor volwassenen; het is een sociale omgeving voor volwassenen die online mensen willen ontmoeten, spelen en plezier hebben, zowel seksueel als op andere manieren. Het mooie van een MMORPG voor volwassenen zoals 3DXChat is dat het je dingen laat ervaren die je in het echte leven niet zou ervaren; je kunt een online persoonlijkheid vormen die de persoon is die je zou willen zijn.”

NaughtyWorlds (www.naughtyworlds.com)
“3DXChat, een 3D multiplayer online dating game, community en virtuele wereld, is een van de meest prominente adult worlds van vandaag. De graphics zijn verbazingwekkend voor het genre.”

3dxchat banner