3DXChat VR: Oculus & Lovense

3DXChat is compatibel met verschillende virtual reality apparaten, zoals headsets en sex toys van Lovense en andere merken. Kortom, 3DXChat ondersteunt:

Oculus (Meta) Headsets

Alle Lovense speeltjes

KIIROO Onyx en Pearl

Als een interactieve wereld voor volwassenen, kan 3DXChat niet achterblijven in het implementeren van Virtual Reality-apparaten. Deze apparaten passen perfect bij een virtuele wereld voor volwassenen, omdat ze bijdragen aan een groter plezier en betere immersie.

3DXChat VR

Met VR-ondersteuning voel je je alsof je echt in het spel zit! Op dit moment ondersteunt 3DXChat slechts één merk VR-headsets, namelijk de Oculus. Het spel is speciaal ontworpen om met de Oculus te werken, die werd gekozen omdat Oculus een toonaangevend merk is op het gebied van VR-headsets. Het gebruik van een VR-headset met het spel stelt je in staat om ‘vrij te kijken’ in VR, wat een fantastische toevoeging is aan deze reeds indrukwekkende virtuele wereld.

Wil je 3DXChat proberen?

Bekijk de volgende link om te beginnen met 3DXChat: Download en speel 3DXChat

3DXChat Meta (vroeger Oculus) Rift & Quest

Een snelle opmerking om verwarring te voorkomen: als je het nog niet had gehoord, heeft Facebook (ehem Meta) Oculus hernoemd naar ‘Meta’ (lees het Forbes artikel voor meer informatie). Dus, de Oculus Quest is nu de Meta Quest, enz…
In elk geval heeft 3DXChat VR-integratie, die oorspronkelijk werd gebouwd met de Oculus Rift CV1.

Gebruikers hebben gemeld dat het spel ook bruikbaar is met de volgende VR-headsets:

  • Oculus Rift en Oculus Rift S
  • Oculus Quest (Wel, het is nu eigenlijk de Meta Quest 2)

Op dit moment is het spel niet compatibel met de HTC Vive.
oculus 3dxchat

Toekomstige verbeteringen aan 3DXChat VR

Het spreekt voor zich dat virtual reality, augmented reality en compatibiliteit met sex toys erg belangrijk zijn voor de toekomst van online adult games. Daarom is dit zeer belangrijk voor de ontwikkelaars van 3DXChat.
We kunnen zeker de implementatie een bredere waaier aan VR-headsets in de toekomst verwachten, alsook de toevoeging van een breder assortiment aan sex toys verwachten.

Voor meer informatie en de laatste updates over virtual support in 3DXChat, raadpleeg deze pagina op de 3DXChat website: https://3dxchat.com/vr-sex-toys.html

Wil je 3DXChat proberen?

Bekijk de volgende link om te beginnen met 3DXChat: Download en speel 3DXChat

3DXChat Lovense

3DXChat heeft een samenwerking met Lovense. Als gevolg hiervan is het volledige assortiment Lovense-speeltjes volledig compatibel met 3DXChat (meer informatie op de Lovense website), waardoor gebruikers echt en tastbaar plezier kunnen beleven samen met andere spelers.
Je kunt je Lovense-speeltje aansluiten en genieten van realistische seksuele ervaringen in meer dan 500 seksuele posities, terwijl je de Lovense-vibraties voelt samen met echte mensen. Jouw Lovense-speeltje zal in realtime trillen in elke setting.

Het is heel eenvoudig om Lovense-speeltjes aan te sluiten:

  • Verbind je speeltje met de Lovense Remote app via je telefoon of tablet
  • Scan de QR-code op het spelscherm met de Lovense Remote app
  • Speel 3DXChat met volledige ondersteuning voor seksspeeltjes

Als je problemen ondervindt met het verbinden van de Lovense-speeltjes, raadpleeg dan deze Lovense verbindingsgids op het 3DXChat forum.

3DXChat Kiiroo

Daarnaast zijn de KIIROO speeltjes (specifiek de Pearl en Onyx) ook compatibel met het spel. Spelers hebben aangegeven dat beide speeltjes goed werken met het spel.
3dxchat vr

Wil je 3DXChat proberen?

Bekijk de volgende link om te beginnen met 3DXChat: Download en speel 3DXChat